Dimarts, 14 de maig de 2024

Ensenyament planteja mesures de «caire administratiu i reorganització de centre» als pares de Sort

Els pares decidiran en assemblea aquest vespre si tornen a portar els nens a l'escola

Pallars Digital 16 de setembre de 2014 a les 16:27
Ensenyament ha proposat, als pares dels alumnes de P4 del col·legi de Sort, "mesures de caràcter administratiu i reorganització de centre" per posar fi a la problemàtica existent. Miquel Àngel Cullerés, director dels Serveis Territorials a Lleida, ha explicat que reformular l'organització del centre és competència de l'escola d'acord amb l'autonomia del centre. 
 
L'inspector explicarà aquesta nit als pares l'acord pres perquè aquests puguin decidir en assemblea si continuen amb la protesta de no portar els nens a l'escola o aturen la reivindicació. Cullerés ha dit que la reunió, de més de tres hores, ha estat "positiva i fructífera" i ha afegit que confia que aquest dimecres els nens tornin a l'escola i el centre Àngel Serafí Casanovas recuperi la normalitat. 
 
Cullerés s'ha reunit amb l'inspector, la direcció del centre, un grup de pares i l'AMPA, per buscar una sortida a la problemàtica. Els pares no han portat els nens a l'escola davant la disconformitat dels pares amb un dels docents, que enguany dóna classes al centre. Aquest dimarts només han tornat a assistir 4 nens a P4 dels 27.
 
Els pares denuncien que el docent assignat per substituir la professora titular, de baixa per maternitat, ha mostrat anteriorment problemes de convivència i tacte i per això rebutgen que s'ocupi dels seus fills.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor