Diumenge, 5 de maig de 2024

El Consell del Jussà denuncia robatoris de diversos elements de l'itinerari de Terradets

S'han detectat la desaparició d'un contenidor i de diversos travessers de la barana de protecció

Pallars Digital 10 de juliol de 2014 a les 15:32
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra dos robatoris de diferents elements de l´itinerari de natura recentment estrenat que recorre bona part de l'embassament de Terradets.
 
En concret durant el mes de juny es va detectar la desaparició d'un contenidors de rebuig de polietilé ubicat en la zona del mirador de la Pineda i el passat 7 de juliol els lladres van desmuntar i fer desaparèixer 9 travesses de fusta tractada que formen part de la barana de protecció de la zona del mirador de les aus.
 
Per la manera com s´han produït els fets, els tècnics del Consell descarten que es tracti d´un acte de vandalisme i reforcen la teoria que es tracta d´un robatori fet a propòsit.
 
L´itinerari, de 3'3 quilòmetres, discorre pel marge dret del pantà de Terradets, entre l´àrea de servei a peu de la C-13 anomenada la Pineda i el pont de Monares, passant per les immediacions del nucli de Cellers i l´estació de ferrocarril de Cellers-Llimiana. 
 
Es dóna el cas que aquest espai es va adequar com a itinerari de natura ara fa un any. Per fer-lo apte a passejades a peu o en bicicleta es va netejar l´espai i en va reforçar el ferm i en van construir passeres així com diferents elements de seguretat.  
 
En aquests moments el Consell Comarcal ja ha fet reposar el contenidor robat i ha encarregat les tasques de substitució i arranjament del tram malmès de la barana protectora. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor