Dimarts, 23 d'abril de 2024

Andreu Tomàs, seleccionat per disputar la Copa del Tricentenari d'hoquei amb la selecció catalana

El jugador pallarès de l'ICG Software Lleida jugarà per primer cop amb la selecció catalana aquest cap de setmana

Pallars Digital 4 de juliol de 2014 a les 07:44
El jugador de l'ICG Software Lleida de la Divisió d'Honor d'hoquei patins, el trempolí Andreu Tomàs, ha estat convocat per disputar amb la selecció catalana la Copa del Tricentenari, que tindrà lloc el aquest cap de setmana al Pavelló Olímpic de l´Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d´Anoia. 
 
Aquest trofeu, organitzat pel Club Esportiu Noia, la Federació Catalana de Patinatge i la Secretaria General de l'Esport, pretén ser un espai de reivindicació d´un dels esports amb més implantació al nostre país. 
 
Els quatre equips que hi participaran són les seleccions nacionals de França, Suïssa i Catalunya i el club amfitrió, el Noia Freixenet. Les semifinals es jugaran el dissabte a la tarda i la gran final i el partit pel tercer i quart lloc es disputaran el diumenge.
 
Per Andreu Tomàs, defensar la samarreta de la selecció catalana és "un orgull". En declaracions a aquest diari, Tomàs explica que no esperava la trucada del seleccionador. "Al principi no n'ets conscient, però quan ho penses i veus els jugadors seleccionats, penses que se't valora d'una manera o altra". Per Tomàs és un "premi" a tot el patiment i l'esforç de la temporada.
 
Els jugadors convocats pel seleccionador català, Jordi Camps, i que acompanyaran Andreu Tomàs en la defensa dels colors de la catalana són Carles Grau (CP Vic), Marc Navarro (CP Vilafranca), David Arellano (CP Calafell), Jepi Selva (Reus Deportiu), Eloi Mitjans i Sergi Miras (Moritz Vendrell), Oriol Vives (HC Coinsa Liceo), Enric Torner (Forte dei Marmi) i Albert Casanovas (UD Oliveirense).
 
D'aquesta manera, el seleccionador català premia la bona campanya d'Andreu Tomàs amb el ICG Software Lleida en l'any del seu retorn, amb el que ha aconseguit la permanència i on ha estat peça clau amb 29 gols, el màxim golejador de l'equip.
 
10 anys del Mundial de Macau
 
La selecció catalana absoluta no ha participat en cap torneig internacional des de la Blanes Golden Cup de 2011. Aquest any se celebra també el desè aniversari del mundial B conquerit el 2004 a Macau per la selecció catalana i que, posteriorment, va ser anul·lat oficialment per la Federació Internacional de Patinatge (FIRS).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor