Dissabte, 4 de maig de 2024

Les promeses de l'handbol nacional es formen a la Pobla de Segur

70 joves realitzen aquesta setmana el Handball Training Camp, on reben classes d'entrenadors de prestigi com el tècnic del Barça, Xavier Pascual

Pallars Digital 2 de juliol de 2014 a les 08:23
La Pobla de Segur acull des del passat diumenge una setantena de joves promeses de l'handbol nacional que participen en un campus formatiu.
 
Es tracta de l'Handball Training Camp (HTC), un dels més complets i prestigiosos d'aquest esport, ja que compta amb figures destacades com el tècnic del Barça, Xavier Pascual; l'entrenador del juvenil del Barça, Lorenzo Rueda; el director tècnic de l'handbol formatiu del Barça, Toni Gerona o l'entrenador assistent de la selecció de Qatar, Manolo Montoya.
 
El HTC se celebra a la Pobla des de fa 9 temporades. Està dirigit a joves d'entre 11 i 19 anys i es desenvolupa principalment al pavelló poliesportiu de la Pobla de Segur. Totes les activitats que es duen a terme durant les sessions d'entrenament tenen com a objectiu la millora d'aquells aspectes que es consideren més importants per a l'increment del rendiment esportiu dels jugadors: aspectes tècnic-tàctics, psicològics, teòrics i físics.
 
A banda de l'entrenament específic, els nois i noies realitzen activitats complementàries com sessions de vídeo, anàlisi de partits i fisioterapia. El dia 5 s'acaba l'estada al Pallars de tots aquests joves, que esperen algun dia triomfar en el seu esport favorit.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor