Diumenge, 5 de maig de 2024

La Casa del Sol Naixent engega un any més les activitats d'estiu

Els recursos del Pallars Jussà seran la temàtica central de l'esplai d'estiu | Les colònies tindran lloc enguany a Canet de Mar

Pallars Digital 27 de juny de 2014 a les 11:06
La Casa del Sol Naixent, entitat infantil i sociocultural de Tremp, inicia el proper dilluns una de les activitats més importants de l´entitat: l´esplai, aquest any sota el nom 'Lo Pallars, lo nostre'.
 
Enguany, el Pallars Jussà serà l´eix al voltant del qual giraran totes les activitats. Gràcies als jocs, gimcanes, tallers i altres activitats, els infants descobriran la riquesa cultural, ecològica i gastronòmica de la comarca: l´orgue de Talarn, el castell de Mur, la girella o el reconeixement Starlight del cel pallarès. L´esplai, que té un preu de 25 euros per setmana, s´allargarà fins a l´últim divendres d´agost.
 
Les colònies, al Maresme
 
Aquest estiu, les colònies de la Casa del Sol Naixent viatgen fins a la platja, en concret a la de Canet de Mar, a la comarca del Maresme. L´activitat tindrà lloc del 2 al 10 d´agost i tindrà un preu de 250EUR. Amb el nom 'Viatge a l´Olimp', les colònies tindran la mitologia grega com a temàtica central.
 
Inscripcions
 
Per inscriure´s cal descarregar-se les butlletes d´inscripcions a través del blog de l´entitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor