Dissabte, 27 d'abril de 2024

El curtmetratge pallarès 'Pensaments', entre els curts seleccionats a Picurt

La 8a Mostra de cinema de muntanya dels Pirineus tindrà lloc a l'Alt Urgell del 24 al 28 de juny

Pallars Digital 6 de juny de 2014 a les 09:45
'Pensaments', el curt rodat al Pallars del director trempolí Javier Ibañez, figura entre els seleccionats al Picurt 2014, la Mostra de cinema de muntanya dels Pirineus.
 
En l'edició del Picurt d'enguany hi ha pel·lícules i activitats per a tots els gustos. S'ha preparat una programació amb 10 seccions diferents i un total de 52 films de durades i formats diversos. La projecció del curtmetratge es podrà veure durant el dissabte 28 de juny.
 
'Pensaments' ha estat gravat a diferents indrets del Pallars Jussà, com Vilamolat, Vilamitjana, Salàs de Pallars, Santa Engràcia i Senterada. El rodatge ha comptat amb el suport dels veïns i veïnes de la comarca, dels grups escènics Teatremp, A Galet i Mai Tant, de les botigues-museu de Salàs de Pallars, així com del Consell Comarcal del Pallars Jussà.
 
Picurt és un festival de cinema anual de llargmetratges, migmetratges, telefilms i curts de muntanya de diferents països del món, organitzat per l'Associació CEP Cultura i Entorn del Pirineu. El certament tindrà lloc a les poblacions de La Seu d'Urgell i Artedó, a l'Alt Urgell.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor