Dilluns, 29 d'abril de 2024

Més de vint voluntaris s'encarreguen del Gran Recapte de primavera al Pallars Jussà

L'associació de voluntaris APROP i els Serveis Socials gestionen la recollida d´aliments en 5 supermercats de Tremp

Pallars Digital 6 de juny de 2014 a les 16:29
Els voluntaris de l´associació APROP que participen en el 'Gran recapte de primavera' a Tremp esperen superar entre avui i demà les set tones i mitja de material que es van recollir a l´edició del novembre passat.
 
De moment el que cada vegada supera les expectatives de l´organització és el nombre de persones que desinteressadament s´impliquen en la recollida, cosa que ha permès fer una millor cobertura dels punts de recapte.
 
Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que coordinen la recollida, s´han mostrat molt satisfets per la gran afluència de voluntaris, alhora que preveuen que el volum d´aliments recollits s´incrementi respecte edicions passades donat que la visibilitat d´aquesta campanya ha anat en augment igual que la solidaritat de la població en vers les persones necessitades. 
 
El material recollit engreixarà les prestatgeries del banc d´aliments del Pallars Jussà que atén més de 70 famílies amb dificultats de Tremp i rodalies que es beneficien d´aquests servei, que els subministra productes bàsics per assegurar la seva alimentació.
 
El recapte ha comptat amb la col·laboració de 5 supermercats de la població on els voluntaris informen els usuaris sobre la campanya i sobre els aliments més necessaris com són llegums, llet, oli, conserves o cereals infantils, entre d´altres i tots ells de primera necessitat.
 
Un cop acabada la campanya, els mateixos voluntaris ordenaran els productes segons la seva caducitat per anar-los distribuint durant els propers mesos.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Gran Recapte