Dilluns, 29 d'abril de 2024

Isona es consolida com la capital pallaresa del country amb la 4a Trobada

A la trobada hi van participar, com cada any, els grups de ball Country Dellà d'Isona i Country Pallars de Tremp

Pallars Digital 2 de juny de 2014 a les 10:44
Aquest passat diumenge ha tingut lloc al poliesportiu la 4a trobada Country d'Isona. L'acte, organitzat per l'Associació de dones Àmfora i el grup de ball Country Dellà, va comptar amb la participació d'unes 160 persones arribades de molts indrets de Catalunya. Gent de Vilanova del Camí, el Pla d'Urgell, Sabadell, Igualada, Vacarisses, Calaf, Agramunt, Tremp o Lleida es van reunir per una de les seves passions.
 
Com a representants pallaresos, la trobada va comptar amb la participació de Country Dellà, d'Isona, i el grup Country Pallars, de Tremp, que van ballar fins ben entrada la tarda.
 
Els participants a la trobada van poder ballar fins a 60 cançons diferents durant el matí abans de celebrar un dinar popular al mateix recinte. Després de dinar, es van ballar 20 cançons més i es van atendre les peticions per aquells que no en van tenir prou amb el matí.
 
Aquesta 4a Trobada Country consolida Isona com la capital del country pallarès, amb una afició que ha anat guanyant adeptes amb els anys a les nostres comarques.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor