Dilluns, 29 d'abril de 2024
ESPORTS

El Natural Optics Pallars Tremp cau a la pista del cuer Cervera (59-47)

Tercera derrota en els últims quatre partits | L'equip es despenja de la lluita pel títol

Redacció 26 de gener de 2015 a les 13:02

El Tremp, en imatge d'arxiu, va caure a la pista del cuer. Foto: Joan Capdevila

El Natural Optics Pallars Tremp va perdre diumenge al matí a la pista del CB Cervera, últim classificat, per 12 punts de diferència (59-47) en un partit per oblidar. Aquesta és la tercera derrota de l'equip en els últims quatre partits.

El començament del partit va ser força igualat, amb un Cervera que dominava el rebot i un Tremp que va sortir força apàtic. Amb aquestes alternances al marcador, s'arribava al descans amb un resultat ajustat.

Al començament del tercer quart el Cervera va sortir més fort, un equip que va dominar el rebot davant un Tremp desconegut en atac i en defensa que no va ser capaç d'anotar cap triple en tot el partit, quan aquesta és una de les seves armes més letals.

Tot i el desencert, els pallaresos van començar l'últim quart 5 punts avall, però un parell de jugades consecutives mal executades i l'encert del base local, van acabar decantant el partit pels de la Segarra de forma merescuda.

Amb aquesta derrota, el Natural Optics Pallars és ara 4t, amb 11 victòries i 5 derrotes. La setmana que ve l'equip rep la visita de l'AAEET Masia del Pla de Valls, amb l'obligació de tornar a guanyar per no despenjar-se ja de forma definitiva de la lliga. Ara la primera posició i la segona (plaça d'ascens directe i de promoció respectivament), se situen a 3 victòries.

Primera victòria del Pallars Digital Tremp (61-53)

Per contra, el Sènior Masculí B va aconseguir dissabte la primera victòria de la temporada després de vèncer el CB Alpicat B al pavelló del Joncar en un partit ajustat (61-53).

Tot i el triomf, que li suposa una important injecció de moral, el Pallars Digital Tremp continua últim de la Territorial A amb 1 victòria i 11 derrotes.