Dijous, 25 d'abril de 2024

Unes 5.000 persones es donen cita a Sort en la 9a Mostra de formatges artesans de Catalunya

El Parc del Riuet de Sort va acollir una fira que es consolida a la Setmana Santa pallaresa

Pallars Digital 22 d'abril de 2014 a les 09:38
El dissabte al vespre va cloure a Sort la 9a Mostra de Formatges Artesans, que organitzen l'Ajuntament de Sort, l'Associació Catalana de Ramaders i Elaboradors de Formatges Artesanals (ACREFA) i la formatgeria Tros de Sort, i que per quart any consecutiu ha tingut com a escenari el Parc del Riuet de Sort.
 
En les dues jornades d'aquest cap de setmana festiu prop de cinc mil persones, segons l'Ajuntament de Sort, van visitar l'àrea de mercat, en què hi exposaven els seus formatges, vins i cerveses més d'una vintena de productors. 
 
A més, a l'àrea de tast on es podien degustar els productes a la venda es va penjar el cartell de complet en la pràctica totalitat de les dues jornades i els visitants de la Mostra han gaudit d'un complet ventall d'activitats alternatives que incloïen sopars gastronòmics, tallers infantils d'elaboració de mató i la visita al celler Batlliu de Sort, a la borda de Cebrià.
 
Els visitants del municipi i la comarca han valorat de manera molt positiva la celebració d'aquesta 9a Mostra de Formatges Artesans de Catalunya.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor