Dilluns, 17 de juny de 2024
trànsit

Dos persones ferides després de quedar atrapades en una sortida de via a la C-13 a Rialp

Les víctimes han hagut de ser excarcerades del seu vehicle i el trànsit s'ha tallat durant gairebé dos hores

Jordi Ubach Llorens Rialp | 24 de maig de 2024 a les 17:55
Imatge de la sortida de via d'aquest migdia a la C-13 a Rialp | Cedida
Dos persones han resultat ferides de diversa consideració aquest divendres a primera hora de la tarda després de patir una sortida de via amb el vehicle en què circulaven per la C-13, al terme municipal de Rialp. Una d'elles ha estat traslladada en helicòpter amb ferides de caràcter greu a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, mentre que l'altra ha estat ferida lleu i traslladada a l'Hospital del Pallars de Tremp.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, a les 15:35 hores s'ha rebut l'avís d'una sortida de via d'un turisme que circulava per la carretera C-13 entre Rialp i Sort, en sentit nord, i en concret al punt quilomètric 134,9. Per causes que s'estan investigant, el conductor ha perdut el control del vehicle i ha acabat impactant en un antic pont de pedra situat al lateral de la calçada.

Com a conseqüència de l'accident, les dos persones que hi viatjaven han quedat atrapades a l'interior del seu vehicle, i han hagut de ser rescatades pels Bombers de la Generalitat mitjançant tècniques d'excarceració, segons ha pogut confirmar Pallars Digital

Per facilitar les tasques de rescat, en les quals hi ha participat un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra han tallat la carretera al trànsit durant gairebé dos hores. A les 17:29 hores la circulació s'ha restablert amb normalitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació