Dilluns, 17 de juny de 2024
Mai tant!

Obertes les inscripcions per a la 2a edició de les Olimpíades Pallareses

Tindran lloc el pròxim 15 de juny a Ainet de Cardós amb tres proves inspirades en la cultura pallaresa

Pallars Digital Ainet de Cardós | 23 de maig de 2024 a les 12:35
Les inscripcions estan obertes per a un màxim de 6 equips de 4 a 6 persones majors d'edat | Olimpíades Pallareses
El poble d'Ainet de Cardós acollirà el pròxim 15 de juny la 2a edició de les Olimpíades Pallareses. Es tracta d'un campionat original format per tres proves inspirades en la cultura pallaresa, i que busca coronar l'equip de persones més fort i hàbil realitzant activitats típiques del Pallars.

Després de l'èxit de la primera edició, ja s'han obert les inscripcions per a un màxim de 6 equips de 4 a 6 persones majors d'edat. Les proves són, en primer lloc, Pica la dalla!que consisteix a dallar una zona delimitada el més arrasat possible, i posteriorment fer diana llençant sacs.

 Pots inscriure't a les Olimpíades Pallareses clicant en aquest enllaç.

La segona és Corre que s'ha d'asclar la llenya!, on cada equip s'haurà de repartir diferents tasques: un haurà de córrer fins al pont d'Arrós per anar a buscar un mall; el segon serà l'encarregat d'asclar la llenya, mentre que la resta haurà d'anar aplegant-la per tal d'aconseguir la pila més gran.
 
 
La prova final serà Guarda la palla que vol ploure!, en la qual caldrà transportar paques per relleus a través d'un circuit marcat i apilar-les per arribar a tocar l'esquella en el menor temps. En cas d'empatar, el conjunt guanyador es decidirà amb el joc d'estirar la corda. Des de l'organització recomanen portar el material necessari per dur a terme les proves, com ara guants i calçat de seguretat

 
A banda del vessant purament esportiu, la competició també comptarà de nou amb un dinar popular, mentre que per amenitzar la tarda hi haurà un concert de Pascual & els Desnatats. Per tal de col·laborar en el muntatge de les proves, cada participant haurà d'aportar cinc euros per inscripció, el pagament de la qual es farà efectiva el mateix dia de les Olimpíades.
 
Les Olimpíades Pallareses estan organitzades per l'Ajuntament de Vall de Cardós i compten amb diversos patrocinadors i col·laboradors, com ara el Parc Natural de l'Alt Pirineu o l'Associació Cultural, Cívica i Esportiva de les Valls de Cardós. El diari Pallars Digital n'és el mitjà oficial.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació