Dilluns, 17 de juny de 2024
reciclatge

Els alumnes de l'escola de la Vall Fosca aprenen a reciclar mentre juguen

Dos tècniques del Consell del Jussà van introduir la jornada mitjançant un conte infantil que ajudava l’alumnat a valorar la importància de separar bé els residus

Pallars Digital Vall Fosca | 22 de maig de 2024 a les 10:31
Tres alumnes de l'escola durant la jornada | Ajuntament de la Torre de Capdella
L'àrea de Territori i Acció Ambiental del Consell Comarcal del Pallars Jussà dinamitza diferents activitats a l’Escola de la Vall Fosca per a fomentar el reciclatge, la reutilització i la prevenció entre els infants.

L’Àreu i la Marina, tècniques de l’àrea d’Acció ambiental del consell comarcal, van introduir la jornada mitjançant un conte infantil que ajudava a l’alumnat a valorar la importància de separar bé els residus
 
Els nens i les nenes de la Vall Fosca també van elaborar paper reciclat a partir de paper usat i altres van conèixer com les deixalles també es poden transformar en productes nous. La jornada va concloure amb un joc per a aprendre a quin contenidor hem de llençar cada residu.

 
Actualment al Pallars Jussà es recull selectivament el 42% dels residus. L'índex de la recollida selectiva augmenta progressivament a la comarca, tot i que encara cal treballar en la prevenció i la reducció de residus. Aquestes accions tenen com a objectiu evitar la generació de residus.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació