Dilluns, 20 de maig de 2024
música

El 13è FeMAP comptarà amb 54 concerts, 17 dels quals al Pallars

El Festival de Música Antiga dels Pirineus tindrà lloc entre el 5 de juliol i el 25 d’agost

Pallars Digital Pallars | 9 de maig de 2024 a les 10:24
Imatge d'una edició anterior del FeMAP | FeMAP
La 13a edició del Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ja té dates. Se celebrarà del 5 de juliol al 25 d’agost i comptarà amb 54 concerts de 24 grups diferents, repartits entre els Pirineus de Catalunya, Andorra i Catalunya Nord. L'organització ha aprofitat l'anunci de les dates del festival per anunciar la programació completa del festival i per posar les entrades a la venda a través de la seva pàgina web

Dels 54 concerts programats, 17 tindran lloc al Pallars, repartits en 14 municipis. Sòn Alt Àneu, Baix Pallars, Castell de Mur, Espot, Esterri d'Àneu, Farrera, la Guingueta d'Àneu, Isona i Conca Dellà, Lladorre, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, Sort, La Torre de Capdella i Tremp

Inaugurarà l’edició Arianna Savall (Hirundo Maris) i Noctes Cor de Cambra amb El Cant de la Sibiŀla i la Balada del Somni. Cants místics entre el visible i l’invisible, a la Catedral de la Seu d’Urgell. Es tracta d’un programa centrat en dues peces misterioses que provenen de l’edat mitjana, però que han estat cantades i han perdurat al llarg dels segles gràcies a la seva bellesa i màgia.

El FeMAP, però, va més enllà de la música. Continua apostant pels Concerts amb Gust i les activitats complementàries que fan de l’experiència FeMAP una proposta transversal. Aquest any hi haurà quatre degustacions de productes de km 0, després d’actuacions als municipis de Llívia, Sort, Tremp i la Seu d’Urgell. A més, hi haurà una cinquantena d’activitats complementàries que es realitzaran prèviament als concerts, com ara visites a esglésies, museus locals, passejades naturalistes o altres rutes turístiques pels municipis.

Altrament, el FeMAP social, el programa social del festival que apropa la música a les persones més vulnerables o amb dificultats per accedir a la cultura, oferirà aquest estiu 22 concerts adaptats a les necessitats dels tres coŀlectius en els que actua: el de la gent gran, el de la salut mental i el de la diversitat funcional.

Les entrades anticipades generals ja estan disponibles a 16 euros (20 euros a taquilla els dies dels concerts), les reduïdes a 13 euos (16 euros a taquilla) i les entrades infantils a 2 euros (de 3 a 14 anys). Els coŀlectius que disposen de descompte i poden optar a la tarifa reduïda són diversos. Per exemple: els amics del FeMAP, famílies monoparentals o nombroses, joves entre 15 i 25 anys i persones majors de 65 anys. 

També hi ha l’oportunitat de reservar l’entrada més l’allotjament a través dels Packs Turístics del FeMAP, que estan disponibles a partir de 50,80 euros per una persona en una habitació doble. Una oferta que facilita l’organització i fa l’estada al Pirineu encara més completa. Hi ha 54 packs, un per cada concert, i d’altres d’especials que es poden personalitzar a mida, escollint el nombre de nits i concerts desitjats. 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació