Divendres, 17 de maig de 2024
jornades per a l'excel·lència

El paper dels joves al Pirineu centrarà les Jornades per a l’Excel·lència d’enguany

“Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional” és el lema de la 11a edició del certamen, que se celebrarà els dies 4 i 5 d’octubre a Esterri d’Àneu

Pallars Digital Esterri d'Àneu | 2 de maig de 2024 a les 08:31
Una conferència de les Jornades per a l'excel·lència del 2023 | Jornades per a l'excel·lència
Les Jornades per a l'Excel·lència ja tenen títol per a la seva nova edició: Joventut al Pirineu. Projecte vital i professional. El lema definit per l’organització descriu clarament l’objectiu d’aquesta 11a edició, que se centrarà en reflexionar i debatre sobre els problemes, inquietuds, reptes i propostes de futur dels joves a la demarcació.

A més, la voluntat és fomentar la implicació i participació directa de les noies i nois en la preparació i desenvolupament, i en aquesta línia ja es treballa per incorporar entitats, col·lectius i professionals experts en l’àmbit de les polítiques juvenils i als propis protagonistes de les properes Jornades per a l’Excel·lència.
 
Aquestes se celebraran a Esterri d’Àneu els dies 4 i 5 d’octubre i, com en els darrers anys, es preveu una jornada a Andorra, consolidant la col·laboració del govern d’aquest país pirinenc. Com a novetat, s'està treballant amb el Conselh Generau per celebrar també a la Val d’Aran un acte vinculat a les Jornades per a l’Excel·lència.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació