Divendres, 3 de maig de 2024
eleccions europees

La pallaresa Carlota Canut, quinzena a la llista de Junts per a les eleccions europees

L’exregidora de Baix Pallars ha estat ratificada a la candidatura que liderarà Toni Comín durant el Consell Nacional del partit d’aquest dilluns

Pallars Digital Baix Pallars | 23 d'abril de 2024 a les 09:45
Carlota Canut amb l'exconseller Toni Comín | Cedida
La pallaresa Carlota Canut ocuparà el quinzè lloc de la llista de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions europees, que tindran lloc del 6 al 9 de juny. Així ho ha ratificat aquest dilluns al vespre el Consell Nacional del partit, que també ha confirmat Toni Comín com a primer de la candidatura. 

En declaracions a Pallars Digital, Canut ha afirmat que "és un honor formar part d'aquesta llista i representar el Pirineu". En aquest sentit, l'exregidora de l'Ajuntament de Baix Pallars explica que la tria dels membres de la candidatura busca "donar espai al territori i també al Pirineu", com és el seu cas. 
 
L'exconseller de la Generalitat, Toni Comín, tindrà com a número dos la catedràtica Neus Torbisco i com a número tres el director de l'oficina europarlamentària, Aleix Sarri. Al quart lloc hi apareix l'exdiputada al Congrés Mariona Illamolla.

La candidatura inclou representants d'arreu dels Països Catalans com Pere Mayor, exsecretari general del Bloc Nacionalista Valencià, Sebastià Frau, expresident de l'Obra Cultural Balear, o el dirigent d'Unitat Catalana Enric Balaguer. Carlota Canut no serà l'única pirinenca de la llista de Junts. També en formarà part l'alturgellenc Roger Gravet.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació