Dimarts, 30 d'abril de 2024
obres

Sant Esteve de la Sarga enllesteix les obres del nou edifici de l'ajuntament

L'espai, amb tres plantes, acull també el centre social i es preveu inaugurar-lo pròximament

Pallars Digital Sant Esteve de la Sarga | 16 d'abril de 2024 a les 10:24
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, visitant el nou ajuntament la setmana passada | Delegació del Govern
Sant Esteve de la Sarga ha enllestit recentment les obres de la nova seu de l'ajuntament, ubicada a l'antiga casa de la mestra, i preveu inaugurar-la pròximament. La rehabilitació de l'edifici ha tingut un cost d'uns 300.000 euros, finançats per la Diputació de Lleida.

El passat divendres i en el marc de la seva visita al Pallars, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, va visitar la nova seu consistorial, que acull també el centre social. Feia que temps que Sant Esteve de la Sarga era un dels pocs ajuntaments del Pallars que no tenia la seva seu al municipi.
 
Tal com explica a Pallars Digital el seu alcalde, Jordi Navarra, "ningú se'n recorda de quan hi havia un edifici en condicions". De fet, des d'abans de la Guerra Civil no n'hi havia hagut cap que fes les funcions d'ajuntament, i Navarra recorda que la major part dels tràmits i reunions es duien a terme a la casa del secretari.

L'espai rehabilitat consta de tres pisos: a la planta baixa hi ha una recepció, un magatzem i un elevador, mentre que la primera compta amb els espais de treball de l'ajuntament, com la sala de plens i un espai polivalent que fa les funcions de local social.
 
D'altra banda, a la planta superior s'hi ubica l'arxiu i els espais necessaris d'emmagatzematge del consistori. Segons l'alcalde, ara només resta moblar l'edifici i l'objectiu és posar-lo en funcionament al més aviat possible.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació