Dilluns, 29 d'abril de 2024
Esports

El CB Tremp es desfà del Mollerussa i acaba subcampió de la lliga regular (52-88)

El CF Tremp cau per primer cop al Pedrasanta contra el Vilanova de l'Aguda (2-3) i el CF Pobla guanya a Ponts en un festival de gols (4-5)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 15 d'abril de 2024 a les 09:18
Els trempolins acaben la lliga regular amb 14 victòries i 6 derrotes | CB Tremp
El CB Tremp ha finalitzat subcampió la fase regular de Primera Territorial i ja espera rival per als play-offs, que tindran lloc d'aquí a 15 dies. Dissabte, en la darrera jornada de lliga, els de Diego Roldán van aconseguir una victòria còmoda per 52 a 88 a la pista del Mollerussa, un equip encara en construcció.

Els trempolins es van mostrar seriosos i encertats, i tot i comptar només amb set jugadors, el partit no va tenir color. Txema Conti van ser els màxims anotadors amb 20 punts, seguits de Jordi Lloan, amb 18, i de Ramon Brescó, que va anotar 16 punts.

L'eliminatòria entre el Pardinyes i el Mollerussa decidirà els emparellaments dels play-offs, que enguany es disputaran a Vallfogona de Balaguer, campió de la lliga regular. Fins ara, el CB Tremp ha sumat 34 punts14 victòries i 6 derrotes.

Primera derrota a casa

Després d'11 mesos i 7 dies, el CF Tremp ha tornat a perdre un partit al Pedrasanta. L'ensopegada és de les que fan mal, ja que els trempolins són a poques jornades de proclamar-se campions de Tercera Catalana. Aquest diumenge, però, els d'Albert Segués no van saber donar la seva millor versió davant del Vilanova de l'Aguda, un rival que s'està jugant la permanència.

Sota un sol de justícia i sense desplegar l'equip de gala, el Tremp veia com al minut 5 els visitants s'avançaven al marcador. Tot i les ocasions, els de la capital del Pallars Jussà no aconseguirien empatar fins a la mitja hora de joc gràcies a un xut des de la frontal de Ferpa. Ara bé, els trempolins no es trobaven del tot còmodes sobre el camp, i a les portes del descans el Vilanova feia el segon, fet que augmentava la pressió a les files de l'equip local.

Els trempolins han tornat a perdre a casa després d'11 mesos i 7 dies. Foto: TGE

Tanmateix, a la represa, Javi González empatava de nou amb un bon remat de cap, però tres minuts més tard, els visitants tornaven a agafar a contrapeu la defensa pallaresa i marcaven el tercer. Els nervis, les ànsies de gol i l'actuació arbitral van jugar una mala passada al Tremp, que malgrat arribar a porteria, no va saber trenar un joc atractiu ni potent. Així i tot, el títol de lliga és més a prop que mai.

Victòria amb festival golejador

Per la seva banda, el CF Pobla va protagonitzar un festival golejador en la victòria a Ponts, un dels camps més difícils de la categoria. Els homes de Ramon Ordi van anar per feina, i en 11 minuts ja guanyaven per 0 a 3 gràcies a un doblet de Chua i el gol de Miki Molleví. Poc després, però, els locals retallaven distàncies.

A la segona meitat, Uly Sánchez marcava el quart al 63, i el rival responia 15 minuts més tard. La voràgine golejadora no es va aturar: al minut 80 Molleví feia el cinquè, però en els darrers compassos del matx el Ponts encara va tenir temps de marcar dos gols més i posar la por al cos dels poblatans, que finalment van saber aguantar la pressió. Amb 38 punts, el Pobla es manté en una còmoda vuitena posició.

Finalment, en pàdel, el primer equip del Pàdel Pallars va tornar a fer els deures i es va imposar per 2 a 1 al Pont de Suert A. Per la seva banda, el segon equip va tornar a caure, en aquest cas per 1 a 2 a contra el CT Lleida B, líder de la categoria.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1