Dilluns, 29 d'abril de 2024
caiac

L'Associació Esportiva Pallars fa un paper espectacular a la 3a Copa d'Espanya d'Eslàlom Olímpic

Durant la competició celebrada a Pau (França) el passat cap de setmana, el club del Pallars Sobirà es va endur sis podis

Pallars Digital Sort | 10 d'abril de 2024 a les 10:00
L'AE Pallars va assolir la quarta posició en els tres dies del campionat | AEPallars
L'Associació Esportiva Pallars ha fet un paper espectacular en la 3a Copa d'Espanya d'Eslàlom Olímpic, celebrada el passat cap de setmana a Pau (França). En total, el club del Pallars Sobirà s'ha endut sis podis durant els tres dies de competició en les modalitats d'eslàlom i Kayak Cross.

El divendres, primer dia del campionat, Jana Belmonte va ser tercera en la categoria C1 Júnior, mentre que Faust Clotet va quedar segon en K1 Júnior, aconseguint la plaça a l'equip Nacional Júnior, fet que li permetrà participar al Campionat del Món i d'Europa d'aquest estiu. D'altra banda, Pau Clotet es va coronar en la categoria K1 Veterà.
 
Mentrestant, el dissabte, també en la modalitat d'eslàlom, l'AE Pallars va sumar dos primeres posicions al podi. Per una banda, gràcies a l'actuació d'Ian Puy en K1 Júnior, mentre que Pau Clotet va repetir al lloc més alt en K1 Veterà.

Finalment, el diumenge, i en la modalitat de Kayak Cross, Ian Puy va sumar una tercera posició en K1 Júnior. Així mateix, Faust Clotet també va aconseguir una plaça a l'equip nacional de Kayak Cross en primera posició gràcies al resultat al time trail.
 
En conjunt, l'AE Pallars va assolir la quarta posició durant tots els dies del campionat gràcies a les bones baixades de tot l'equip, format també per Gabi Sabaté, Dídac Foz, Magí Moyes, Ferran Lengua, Urko Cot i Jurdana Erguin.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació