Dilluns, 29 d'abril de 2024
Esports

El CF Pobla aconsegueix un empat al minut 88 contra el Vallfogona (2-2)

El CF Tremp és líder amb 8 punts de marge tot i empatar a Golmés (2-2) i el FC Rialp acaba la temporada quart sumant un punt a Linyola (2-2)

Tomàs Garcia Espot La Pobla de Segur | 8 d'abril de 2024 a les 09:13
El capità Miki Molleví conduint la pilota | TGE
El CF Pobla ha disputat aquest diumenge un bon partit a casa contra el Vallfogona de Balaguer, un rival difícil i a priori superior, que ha intentat collar els poblatans des de bon principi. Ara bé, els homes de Ramon Ordi han aguantat el tipus, disposant fins i tot de dos ocasions per obrir la llauna, una de les quals, de Miki Molleví, estavellada al pal.

Així i tot, els de la Noguera han fet valer la seva velocitat al davant, i al minut 29 han aconseguit rematar primer després d'una jugada en possible fora de joc. Amb aquest resultat s'arribava al descans, i a la represa, el Pobla ha fet mans i mànigues per assolir l'empat. Així, al 48, els poblatans situaven les taules al marcador amb un gran barret de Molleví que ha agafat el porter avançat.

En un matx igualat i de gran intensitat, els blanc-i-vermells encara han fet més números per marcar el segon, però al minut 57, una escapada del rival -també en posició dubtosa- ha permès al Vallfogona avançar-se de nou. Tanmateix, el Pobla no ha deixat de creure en cap moment, i al 88, a només dos minuts pel final, Chua engaltava un gran xut que suposava el 2-2 final.

Encara més líders i amb el títol a tocar

A qui més beneficia l'empat del Vallfogona és al CF Tremp, que tot i empatar a Golmés (2-2), encara és més líder, ara amb 8 punts de marge. Dissabte, els trempolins van saber sobreposar-se al gol inicial dels locals, aconseguint remuntar en els últims 20 minuts gràcies a Adrià Codó i Óscar Feijóo. Ara bé, un penal al darrer minut a favor del Golmés suposava l'empat final.

Quan falten sis jornades per al final de la lliga, els trempolins ho tenen tot de cara per proclamar-se de nou campions de Tercera Catalana. En concret, els d'Albert Segués són a vuit punts de l'objectiu. Una fita que gairebé poden tocar amb la punta dels dits tenint en compte que els pròxims tres rivals (Vilanova de l'Aguda, Magraners i Olímpic d'Artesa) són, en principi, força assequibles. Així i tot, no es pot vendre la pell de l'os abans de caçar-lo.

Agressió a un jugador del Tremp

D'altra banda, i tal com reflecteix l'acta del partit, en acabar el matx i quan els jugadors es dirigien cap a la zona de vestidors, un aficionat del Golmés va propinar un cop de puny a la cara del jugador del Tremp Mutu.

Una situació, apunta l'àrbitre, que s'ha degut a que en la zona de vestidors, no hi ha hagut cap mena de protecció ni separació entre els jugadors i la zona de la grada. De fet, el col·legiat va demanar la intervenció dels Mossos d'Esquadra per la seva seguretat, la de tots els jugadors i del cos tècnic.

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp ha posat punt final a la temporada amb un altre empat, també per 2-2, al camp del Linyola B. Els de Santi Fité van marxar al descans amb dos gols d'avantatge gràcies a l'encert d'Eric Gonzalvo.

A la represa, però, el guió va canviar, i gràcies a algun error arbitral, els locals van aconseguir l'empat a l'últim minut. Els del Pallars Sobirà acaben la campanya en quarta posició 42 punts sumats, molt lluny de l'objectiu de l'ascens, que haurà d'esperar un any més.

Finalment, en pàdel, nova jornada amb resultats dispars per als equips pallaresos. El Pàdel Pallars B va perdre a casa per 1-2 contra el CN Lleida. Per la seva banda, l'equip A va guanyar a la pista de l'Indoor Lleida E per 1-2.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1