Dimarts, 30 d'abril de 2024
Eleccions al Parlament 2024

Josep Vidal, Miquel Abrantes i Eva Fiter, els pallaresos que aniran a la llista d'ERC el 12-M

Així ho han ratificat els congressos comarcals, a l'espera de saber el lloc que ocuparan a la candidatura del partit per Lleida

Pallars Digital Pallars | 2 d'abril de 2024 a les 10:00
L'ordre de la candidatura es ratificarà aquest dimarts | ERC Alt Pirineu
Josep VidalMiquel Abrantes Eva Fiter són els pallaresos que aniran a la llista d'Esquerra Republicana per Lleida a les eleccions al Parlament del 12 de maig. Així ho van decidir la setmana passada els congressos comarcals del partit a les dos comarques. Al Pallars Sobirà, la militància republicana va escollir l'alcalde de Llavorsí i conseller comarcal, Josep Vidal.

Tal com apunten fonts del partit a Pallars Digital, Vidal podria ocupar un lloc important a la llista d'ERC per Lleida, que tornarà a estar liderada per Marta Vilalta. L'ordre final, però, es ratificarà i es farà públic durant el Consell Nacional extraordinari d'aquest dimarts 2 d'abril.
 
Mentrestant, els militants del Pallars Jussà han triat els trempolins Miquel Abrantes, gerent de la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, i Eva Fiter, directora de l'Institut per al Desenvolupament de l'Alt Pirineu i Aran (IDAPA).

D'altra banda, a la resta de comarques, la regidora de Vielha, Ruth Barella, serà la representant de la Val d'Aran; Rosa Noray, directora dels serveis territorials de Cultura, ho serà per l'Alta Ribagorça; Roser Bombardó, alcaldessa de Montellà i Martinet i directora de Polítiques de Muntanya, representarà la Cerdanya, mentre que Marian Lamolla, presidenta d'ERC al Pirineu, serà la candidata de l'Alt Urgell i, previsiblement, la número 2 de la llista.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació