Dissabte, 27 d'abril de 2024
festival

Torna el «Brunch in the Pini»: 12 hores de música electrònica al Pinell de Tremp

Després de l'èxit de les dues edicions anteriors, l’associació de joves t25620 de Tremp el vol reivindicar com el festival de techno de referència al Pallars

Pallars Digital Tremp | 29 de març de 2024 a les 09:41
Martins Deejay, actuant durant l'edició de l'any passat | t25620
L’associació de joves t25620 de Tremp no s'atura, i així ho demostren organitzant la tercera edició d'una de les festes que tenen marcades al calendari, el Brunch in the Pini. Per tercer any consecutiu el segon dissabte de Setmana Santa, els joves trempolins pretenen omplir la ciutat de joves apassionats per la música electrònica, amb un cartell més complet que mai.

Segons expliquen a Pallars Digital membres de la mateixa associació, "la idea és omplir el buit d’oferta de festivals per a joves que sofreixen les comarques del Pirineu lleidatà, a través de l’associacionisme". En aquest sentit, cas fa tres anys que des de t25620 s'aposta per la música techno, "i la gent jove i no tan jove respon molt bé", asseguren.

Aquest any, el DJ i productor Lexlay serà el cap de cartell del festival, que comptarà amb més de 10 artistes que punxaran durant més de 12 hores a la pista del Parc del Pinell de Tremp.
 

El tercer Brunch in the Pini obrirà les portes a les 17h, i s'allargarà fins a les 6h del matí de l'endemà, ja amb l’hora nova canviada. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a través de la web d'Entrapolis per un preu de 15 euros, mentre que també n'hi haurà de disponibles a la taquilla per 20 euros fins que s'esgotin.

El tiquet inclou un got personalitzat, una polsera commemorativa, una consumició i un lot de benvinguda. De moment ja s’han venut més de 800 entrades anticipades i s’espera repetir l’èxit de l’any passat, quan es van reunir més de 1.000 persones.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació