Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp s'endú el «clàssic» del Pallars amb un final d'infart al Pedrasanta (3-2)

Els trempolins van aconseguir remuntar un 1 a 2 advers al descans gràcies a un doblet de Mutu

Tomàs Garcia Espot Tremp | 25 de març de 2024 a les 07:35
Mutu marcant un dels gols que donava la victòria al Tremp | Ariadna Cabrero
El CF Tremp s'ha endut aquest diumenge un clàssic del Pallars trepidant, intens, ple d'emoció i tensió, i dels que segur quedaran per a la història. El Pedrasanta es va vestir de gala per veure i gaudir d'un dels partits més importants de la temporada, un autèntic duel de titants entre els equips més en forma d'aquesta segona volta a Tercera Catalana.

Els trempolins van sortir amb tot des del principi, i als cinc minuts un mal rebuig va permetre Jordi Bacardit obrir la llauna amb un golàs que es va colar per l'escaire de la porteria poblatana. La diferència encara hauria pogut ser major, però les dos oportunitats més clares de la primera meitat es van estavellar al pal.

El Pedrasanta es va vestir de gala per veure un dels partits més importants de la temporada. Foto: Ariadna Cabrero

Mentrestant, la lesió i la retirada de Jony per un fort cop a l'esquena va ser un gran contratemps per als interessos del Tremp en atac. Per la seva banda, els poblatans van anar guanyant confiança, trobant el seu lloc al camp, i sabent aprofitar les pèrdues del Tremp al mig del camp. Amb dos contraatacs molt ben trenats, Uly Sánchez al minut 34, i Chua a les portes del descans, capgiraven el marcador per al Pobla.

A la represa, la intensitat entre els dos conjunts no es va aturar. Les ocasions se succeïen, i quan el Pobla semblava més a prop de marcar el tercer, l'àrbitre va assenyalar penal per unes possibles de mans de Jordi Peroy. Mutu, que havia entrat fa poc, va ser l'encarregat d'empatar des dels 11 metres i empatar el partit al minut 70.

El CF Pobla va aconseguir capgirar el marcador a les portes del descans. Foto: Ariadna Cabrero

A partir d'aleshores, i amb un partit totalment trencat, els trempolins van demostrar que davant l'adversitat són capaços de mossegar aprofitant el desconcert rival. I és que 90 minuti al Pedrasanta són molto longo. Així, al 88, en una jugada d'atac mal defensada pel Pobla, Mutu feia el doblet i culminava la remuntada per al Tremp, desfermant l'eufòria d'un Pedrasanta ple de gom a gom.

La victòria trempolina va ser un autèntic cop de puny sobre la taula del líder, que continua a vuit punts del seu perseguidor, el Vallfogona, i confia en mantenir la bona ratxa d'imbatibilitat per culminar el campionat i l'ascens. Mentrestant, el Pobla, tot i la derrota, va demostrar ser un dels equips que millor sap marcar la diferència sobre el camp, i conserva una posició còmoda a la lliga.

Mentrestant, a Quarta Catalana, el FC Rialp va perdre a casa per 2 a 4 contra l'Ivars d'Urgell i s'allunya encara més de la part alta de la classificació. Tot i el gol d'Antoni Aranda al minut 21, els visitants feien l'empat abans del descans, i als cinc minuts de la represa remuntaven el partit des del punt de penal. Poc després, i en només dos minuts, els d'Ivars anotaven dos gols consecutius que posaven contra les cordes als del Pallars Sobirà, que només van tenir temps de marcar el segon al minut 77 gràcies a Pau Vilajosana.

Finalment, els dos equips del Pàdel Pallars han fet els deures aquest cap de setmana. Divendres, l'equip B es va imposar per 1 a 2 a casa del Juneda B. Per la seva banda, el dissabte, el Pàdel Pallars A va guanyar per 1 a 2 a la pista del Natació Lleida B, un rival directe en la lluita per les places de play-off d'ascens.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1