La
103a edició de la
Volta Ciclista a Catalunya té un nom, i aquest és el de
Tadej Pogačar. El corredor de l'UAE Team Emirates s'ha coronat aquest dimecres en la primera etapa pallaresa de la cursa, que ha finalitzat a l'estació de
Port Ainé després de sortir de Sant Joan de les Abadesses (Ripollès), amb un recorregut de
176,7 quilòmetres.
El líder de la Volta ha tornat a protagonitzar una nova
marxa triomfal en solitari que el destaca encara més dels seus rivals a la classificació general. El basc
Mikel Landa (Soudal Quick-Step), a 2:27, i el rus
Aleksandr Vlasov (Bora-hansgrohe), a 2:55, són els seus principals perseguidors.
Aquest dijous, la quarta etapa, més calmada, també passarà pel Pallars, i unirà en un recorregut de
169 quilòmetres la capital del Pallars Sobirà,
Sort, amb la ciutat de
Lleida, passant per diversos municipis pallaresos com
la Pobla de Segur o
Tremp. La capital del Segrià tornarà a acollir una arribada de la prova catalana 11 anys després del darrer precedent.
Consulta el recorregut i l'horari de la quarta etapa de la Volta
Afectacions viàries pel dijous
El
pas dels ciclistes de la Volta a Catalunya provocarà
afectacions en el trànsit, així com l'activació de
mesures especials, en un dispositiu especial del
Servei Català de Trànsit en col·laboració amb els
Mossos d'Esquadra. Les
carreters afectades romandran
tallades per motius de seguretat
40 minuts abans del pas de la cursa i fins a
40 minuts després aproximadament.
Durant la
quarta etapa, aquest dijous, les carreteres afectades seran novament l'
N-260 i la
C-13 des de la capital del Pallars Sobirà fins a
Cellers. L'etapa sortirà de
Sort a les
12:40h i la previsió de pas dels ciclistes és a les
12:58h per
Gerri de la Sal, a les
13:16h per
la Pobla de Segur, a les
13:34h per
Tremp, a les
13:50h per Cellers i a les
14:14h per la
cruïlla d'Àger en direcció a la
C-12.
Recorregut de la quarta etapa. Foto: La Volta
Altres notícies que et poden interessar
Amb tu, el periodisme al Pallars és possible!
A Pallars Digital treballem per oferir-te una informació rigorosa, lliure i honesta. Per mantenir-la, necessitem el suport de persones com tu.
Subscriu-t'hi