Dissabte, 27 d'abril de 2024
homenatge

L’emotiu comiat a una professora de l’Institut de Sort abans de jubilar-se

Alumnes i docents han volgut homenatjar la salassenca Rosa Espot després de 37 anys de docència

Pallars Digital Sort | 21 de març de 2024 a les 10:55
Espot sent ovacionada per alumnes i professors | Institut Hug Roger III
L'Institut Hug Roger III de Sort ha rendit aquest dimecres al migdia un homenatge molt especial i emotiu a una veterana del centre. La pallaresa Rosa Espot Martí, de Salàs de Pallars, professora de Llengua i Literatura castellana, és a les portes de la seva jubilació després de 37 anys ininterromputs dedicats a la docència. 
 

Per aquest motiu, alumnes, docents, i personal de l'institut no han volgut deixar passar l'oportunitat de felicitar-la i desitjar-li sort en la seva nova etapa. "Et trobarem a faltar moltíssim, però la teva petjada està més que marcada en cadascuna de les persones que hem passat per l'institut", ha dit el centre en una publicació a les xarxes socials.
 
En acabar les classes, els alumnes de secundària i batxillerat han fet llarg un passadís a Rosa Espot, i l'han ovacionat i regalat un ram de flors, com també diversos cartells i cartes amb missatges de comiat. Al mateix temps, molts exalumnes i excompanys de feina també li han volgut agrair tots els anys de feina i dedicació a l'ofici.

Llicenciada en Filologia hispànica, Espot va començar a treballar com a docent l'any 1987 al Col·legi Sagrada Família de la Pobla de Segur, després convertit en l'institut del municipi. D'altra banda, els últims 20 anys de la seva carrera els ha passat l'institut de la capital del Pallars Sobirà, on també ha deixat una marca profunda per la seva tasca professional i humana.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació