Dissabte, 27 d'abril de 2024
tren dels llacs

El Tren dels Llacs iniciarà la temporada el 6 d'abril amb 30 circulacions previstes

El servei turístic de la històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur estarà operatiu fins al 26 d'octubre

Pallars Digital La Pobla de Segur | 20 de març de 2024 a les 08:30
El Tren dels Llacs en una imatge d'arxiu | FGC
El Tren dels Llacs començarà la nova temporada el pròxim dissabte 6 d'abril i estarà operatiu fins al 26 d'octubre. En total, segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), el servei turístic de la històrica línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur realitzarà fins a 30 circulacions.

D'aquestes, 24 les farà el Tren Històric, on els passatgers viatgen en el temps a bord d'un ferrocarril amb una estètica dels anys 60 amb un total de 280 places, tot circulant per les terres de Lleida fins a arribar als emblemàtics llacs del Pirineu i a la Pobla de Segur.
 
Mentrestant, les quatre restants seran a bord del Tren Panoràmic, és a dir, el convencional, concretament els dies 20 i 27 de juliol, i el 3 i 10 d'agost. Gràcies als seus finestrals de grans dimensions, els viatgers poden gaudir de les espectaculars vistes de l’entorn. Aquest tren disposa de 90 seients distribuïts en dos cotxes i està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

El Tren dels Llacs va tancar la temporada 2023 amb un lleuger descens de passatgers. En total va rebre 5.482 persones usuàries, un 6% menys respecte a la temporada passada, quan la xifra va ser de 5.820.
 
La davallada va venir causada per la reducció del nombre de circulacions en el calendari respecte a l'any anterior. Així i tot, el servei va apagar motors després d'una temporada on va aconseguir mantenir una alta afluència de passatgers.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació