Dilluns, 29 d'abril de 2024

El sector turístic del Sobirà demana que es comenci a treballar per garantir la temporada vinent a Port Ainé

Els hotelers diuen que els clients han d'estar pendents de si neva o no neva i no de la carretera

Pallars Digital 7 d'abril de 2014 a les 07:40
El sector turístic del Pallars Sobirà lamenta el tancament de l'estació de Port Ainé però reconeix que la temporada de neu a la comarca es va acabar el dia que de manera precipitada i sense motiu aparent és va tancar l'estació. Josep Ramon Aytés, president del Gremi d'Hotelers del Sobirà, reclama que les màquines i els tècnics es posin a treballar demà mateix per poder garantir la seguretat a la carretera la temporada vinent. 
 
Aytés afirma que la situació viscuda aquesta temporada pel que fa a la carretera no és pot repetir i afegeix que "els clients han d'estar pendents de si neva o no neva, no si la carretera està oberta o tancada". Aytés lamenta la imatge que s'ha donat de la comarca.
 
Aytés explica que les reserves pel que fa a clients que volien esquiar ja van deixar d'existir el mateix dia en que es va anunciar el segon tancament de l'estació, el passat dia 20 de març. Més enllà de lamentar-se, el sector turístic vol que es millori la gestió pel que fa a l'estat de la carretera i que la temporada vinent no hagin de viure episodis similars. 
 
Cal recordar que Ferrocarrils va comunicar aquest divendres que dóna per finalitzada la temporada d'hivern a l'estació de Port Ainé, arran del tancament de la carretera d'accés degut a l'esllavissada del passat dia 3 d'abril. L'estació d'Espot romandrà oberta interrompudament fins el dilluns dia 21 d'abril. Tots els clients que tenen serveis contractats a Port Ainé podran realitzar-los a l'estació veïna d'Espot. 
 
El sector pensa que amb la imatge que s'ha donat de la comarca la temporada de neu es pot donar per finalitzada a tot el Pallars. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor