Dissabte, 27 d'abril de 2024
ajuts

Tremp rep un ajut de 438.000 euros per millorar el complex esportiu del Pinell

La subvenció dels fons europeus Next Generation permetrà adequar les instal·lacions del camp Pedrasanta, de la piscina municipal i de l’entorn

Pallars Digital Tremp | 18 de març de 2024 a les 09:43
Vista aèria del complex esportiu del Pinell | EF Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha estat beneficiari d'un ajut dels fons europeus Next Generation per a instal·lacions esportives, concedida pel Ministeri de Cultura i Esport del govern d'Espanya. L'import atorgat ha estat de 438.520,40 euros i servirà per adequar la zona esportiva del Pinell, on entre d'altres equipaments hi ha el camp de futbol Pedrasanta i la piscina municipal.

Precisament el camp de futbol i la piscina seran els beneficiats de les actuacions que preveu el projecte. Entre aquestes, es contempla la millora de l'enllumenat del camp de futbol, la millora dels accessos i aparcaments a la zona esportiva del Pinell, l'adequació dels vestuaris del camp de futbol i la piscina municipal, la millora de l'eficiència energètica dels equipaments i la implantació d'un sistema de reg eficient.

Aquestes accions, que s'iniciaran en poques setmanes, hauran d'estar executades abans de 31 de desembre de 2025. En aquests moments s'està ajustant el pressupost del projecte, ja que la proposta inicial ascendia a 600.000 euros.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació