Dissabte, 27 d'abril de 2024
incendi

Mor una dona en l'incendi d'una casa a la Pobla de Segur

El foc s’ha declarat aquest dissabte al matí i a l'interior de l'habitatge només hi havia la víctima

Pallars Digital La Pobla de Segur | 16 de març de 2024 a les 13:01
Imatge d'arxiu del carrer d'Oran de la Pobla de Segur | GSV
Una dona de 48 anys d’edat ha mort aquest dissabte al matí en l'incendi d’un habitatge unifamiliar a la Pobla de Segur. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 09:11 hores i hi han enviat set dotacions, entre les quals una autoescala, tres camions d'aigua, dos vehicles de comandament i coordinació i un de lleuger, que han extingit el foc, han extret el cos de la víctima, han fet recerca de possibles noves víctimes i han fet tasques de ventilació.



A l'arribada dels efectius, el foc estava confinat al lavabo de la primera planta. Els Bombers hi han accedit per sufocar les flames i fer recerca de possibles víctimes. Un cop localitzada la dona a l'interior, han demanat la intervenció d'un binomi de rescat per procedir a la seva extracció.

A les 10.17 hores han donat per extingit l'incendi, seguidament han revisat la resta de l'habitatge i han procedit a iniciar les tasques de ventilació. Fins al lloc, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha desplaçat tres unitats, entre elles un helicòpter. Han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP) a la víctima, sense cap mena d'èxit.

Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació de les causes de l'incendi i de les tasques judicials pertinents. L’habitatge, situat al carrer d’Oran amb el de la Verneda, és de planta baixa més dues plantes i només hi havia la víctima a l’interior.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació