Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

El telecentre de la Pobla tanca 22 anys després per les obres de la nova biblioteca

Les activitats que es duien a terme a la Sala Anna Maria Janer es reubicaran en altres equipaments, mentre que l’espai coworking aviat s’instal·larà a l’edifici Raiers II

Pallars Digital La Pobla de Segur | 14 de març de 2024 a les 12:15
Entrada del telecentre | Ajuntament de la Pobla de Segur
El telecentre de la Pobla de Segur ha tancat les portes després de 22 anys arran de l'inici, aquesta setmana, de les obres de la nova biblioteca municipal, que ocuparà el seu espai i també els de la Sala Anna Maria Janer i de l'espai coworking Lo Niu d'Idees.

A partir d'ara, les activitats que es duien a terme a la Sala Anna Maria Janer es reubicaran en altres equipaments, mentre que l'espai de cotreball aviat s’instal·larà a l’edifici Raiers II.
 
D'altra banda, els ciutadans que necessitin connectar-se a un ordinador podran adreçar-se a la biblioteca, ubicada a l'avinguda Catalunya. Mentrestant, el servei de fotocòpies i impressions es donarà des de l’ajuntament.
 
Tal com ha recordat el consistori, fa 22 anys els reptes del telecentre eren la promoció de l’alfabetització digital dels veïns i les veïnes de la Pobla, com també ser un punt de formació contínua amb les col·laboracions amb universitats, el Punt TIC o l’Aula Mentor. La inauguració del Telecentre Pirineu e-centre va comptar amb la participació del llavors conseller de Treball, Andreu Mas Colell.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació