Diumenge, 5 de maig de 2024

Mercadona es planteja obrir una superfície a Tremp a mitjans del 2015

Si es compleixen els plans establerts, les obres de construcció començaran a principis de l'any que ve i estarien acabades en uns 6 mesos

Pallars Digital 4 d'abril de 2014 a les 07:17
L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit, va informar dimecres al ple de l'Ajuntament de la intenció de Mercadona, una de les cadenes de supermercats punteres del país, d´establir en un futur pròxim una superfície comercial a Tremp.
 
L'alcalde va explicar que els responsables de la cadena de supermercats han visitat el consistori aquesta setmana per tractar els temes urbanístics per a poder instal·lar la gran superfície a la ciutat. De moment, els representants de l'empresa ja han signat un acord amb els propietaris dels terrenys on s'ubicarà la instal·lació, a l'Avinguda Alcalde Altisent, a l'antic edifici de l'ATAM.
 
Mercadona ha de presentar a l'Ajuntament trempolí 4 projectes abans del 31 de desembre d'aquest any per tal de fer viable l'obertura. Des del projecte de reparcel·lació fins al d'execució d'obra, passant pel projecte d'urbanisme -per tal d'adaptar-se al Pla urbanístic (POUM) del municipi- i pel projecte d'enderroc de l'edifici actual.
 
La cadena calcula tenir els tràmits urbanístics acabats dins el termini, de manera que si es compleixen els plans, les obres començarien a principis del 2015. Unes obres que preveuen una durada d´uns 6 mesos i que contemplen uns 3.000 metres quadrats de superfície, dels quals la meitat aniran destinats a la venda. La superfície estaria operativa, doncs, a partir del juliol del 2015.
 
La intenció de Mercadona d'expandir-se al mercat lleidatà i pirinenc no és una novetat. La darrera capital on s'ha instaurat és a Viella, on va inaugurar instal·lacions el passat mes de maig. La cadena també té previst construir pròximament una nova superfície a la Seu d'Urgell, on els tràmits estan molt més avançats que a Tremp i on l'Ajuntament ja en va donar llum verda fa tot just dos setmanes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor