Dissabte, 27 d'abril de 2024
treball

El Consell del Jussà aposta pel talent jove i incorpora dos persones a l’àrea de Medi Ambient

La contractació s’emmarca en un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya de foment de l’ocupació de joves en pràctiques

Pallars Digital Pallars Jussà | 13 de març de 2024 a les 10:28
La Marina i l'Àreu, noves integrants de l'àrea de Medi Ambient del consell comarcal | CCPJ
El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha contractat durant un any a la Marina, que té un grau en enginyeria i màster en estudis interdisciplinaris en sostenibilitat ambiental, i l'Àreu, biòloga ambiental i màster de gestió ambiental d'àrees de muntanya. Totes dos s'han integrat a l'equip dels serveis tècnics i donen suport a l'àrea de Medi Ambient.

Ambdues joves seran part activa en projectes com campanyes de sensibilització per a la recollida selectiva de residus, la gestió dels camins i senders de la comarca, la millora dels espais naturals, entre altres projectes relacionats amb el medi ambient que s'impulsen des del consell comarcal.
 
El programa impulsat des del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) té com a objectiu que persones joves amb titulació obtinguin una experiència laboral adequada al seu nivell d'estudis o formació. Aquesta primera experiència els ha de reforçar de cara a la seva posterior vida laboral que podran afrontar en una millor posició.

Altres cinc ajuntaments de la comarca han apostat també per aquest programa aprofitant les qualitats d'aquests nous talents. De fet, el Pallars Jussà ha estat una de les comarques pioneres en la participació en aquest programa, que enguany arriba a la seva setena edició.
 
Durant aquest temps gairebé un centenar de persones joves titulades han participat en aquest programa al Pallars Jussà, que els ha permès aconseguir experiència laboral en el seu camp d'estudis i, en alguns casos, quedar-se a viure al territori un cop acabat aquest contracte.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació