Dissabte, 27 d'abril de 2024
teatre

Tremp se suma a la iniciativa cultural «Cap Butaca Buida»

L’Espai Cultural la Lira s’hi adhereix programant un concert de la New Band Experience pel pròxim 16 de març

Pallars Digital Tremp | 12 de març de 2024 a les 09:15
El concert de la New Band Experience tindrà lloc dissabte a les 19:30 h | Tremp se suma a la iniciativa cultural «Cap Butaca Buida»
La campanya Cap Butaca Buida arribarà a Tremp el proper 16 de març amb l’objectiu d’omplir els teatres de Catalunya i demostrar que la cultura i les arts escèniques tenen un gran futur.

Per sumar-se a aquesta iniciativa, l’ajuntament ha programat un concert amb la New Band Experience. El concert tindrà lloc aquest dissabte a les 19:30 h a l’Espai Cultural la Lira i ja es poden adquirir les entrades a un preu de cinc euros a través del portal de venda d’entrades Entrapolis o a la planta baixa de l’Ajuntament de Tremp.
 
Cap Butaca Buida és un projecte impulsat per l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona

Enguany s’han posat a la venda 60.457 entrades en 145 espais escènics de tot Catalunya per tal que el pròxim 16 de març cap butaca quedi sense ocupar.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació