Dissabte, 27 d'abril de 2024
poesia

Tot a punt a Tremp per a la segona edició del «Tribulossi», el festival poètic de les arts

Enguany retrà homenatge al poeta Benet Rosell en un acte a l'Espai Cultural La Lira previst pel dissabte 25 de maig

Pallars Digital Tremp | 12 de març de 2024 a les 09:00
Es podrà gaudir de l’espectacle Olor de Menta de la companyia La Súbita | Nor Bay
Tremp ja ho té tot a punt per celebrar la segona edició del Tribulossi, el festival poètic de les arts. Prèviament, el proper 21 de marçDia Mundial de la Poesia, la capital del Pallars Jussà centralitzarà els actes a la biblioteca pública Maria Barbal.

A les 18:30h, es durà a terme un recital de poemes de Vicens Andrés Estellés, en diverses llengües, per part del Consorci per a la Normalització Lingüística. Tot seguit, es podrà gaudir de l’espectacle Olor de Menta de la companyia La Súbita a partir de poemes de Joan Brossa. Amb aquesta proposta que mescla poesia i dansa contemporània quedarà inaugurada la segona edició del Tribulossi.
 
Aquest 2024 el festival ret homenatge al poeta Benet Rosell, en un acte a l’Espai Cultural La Lira previst pel dissabte 25 de maig. El mateix dia al matí, a la plaça de Capdevila, la companyia valenciana de circ Capicúa presentarà el seu espectacle Nushü.

Una mica més tard, al safareig de Tremp es descobrirà la pintura mural que l’artista Peter Allan Hull haurà fet a partir d’un poema de Xavier Macià. El Tribulossi concentrarà la seva programació el cap de setmana del 24, 25 i 26 de maig, però abans, les escoles de primària del municipi ja hauran participat dels tallers de poesia impartits per Josep Pedrals.
 
Poc a poc s’anirà fent pública la programació, si voleu estar al dia del que passa, podeu consultar el lloc web del Tribulossi.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació