Dissabte, 27 d'abril de 2024
cinema

El Mostremp presenta el cartell de la seva 13a edició

Dissenyat per Georgina Garcia, recrea una ressenya cinematogràfica fictícia i plasma la ruralitat del festival utilitzant el recurs de l'agricultura

Pallars Digital Tremp | 8 de març de 2024 a les 11:00
Cartell de la 13a edició del festival | Ajuntament de Tremp
El Mostremp, el festival de cinema rural del Pallars, ha presentat el cartell de la seva 13a edició, que se celebrarà del 23 al 25 d'agost. La imatge, dissenyada per Georgina Garcia, recrea una ressenya cinematogràfica fictícia i plasma la ruralitat del festival utilitzant el recurs de l'agricultura, tema candent en l'actualitat.

La convocatòria de la 13a edició del festival ja ha rebut més de 100 films de tot el món, i fins el 23 d'abril encara poden presentar-se propostes a concurs. El Mostremp compta aquest any amb l'assessorament de Xavier Atance al capdavant de la productora Benecé, que guiarà l'equip del festival en els aspectes més tècnics.

En aquest sentit, s'està treballant en la selecció del jurat que escollirà el millor curtmetratge de temàtica rural. El guanyador rebrà un guardó de 2.000 euros.

 
Mostremp és el festival de referència a Catalunya dedicat en exclusiva a les produccions cinematogràfiques de temàtica rural. Amb 13 anys de recorregut, enguany l'Ajuntament de Tremp ha agafat el relleu de l'Associació d'Amics del Cinema de Tremp per continuar oferint una mostra única al territori.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació