Diumenge, 28 d'abril de 2024
treball

Una quinzena de joves del Jussà es formen en auxiliar de comerç i magatzem de cara a la recerca de feina

La formació s’inclou en el programa Fem Arrels, impulsat per l’Oficina Jove del consell comarcal i l’associació Reintegra

Pallars Digital Tremp | 7 de març de 2024 a les 09:15
Aquesta és la sisena edició del programa al Pallars Jussà | CCPJ
Una quinzena de joves del Pallars Jussà estan duent a terme una formació en auxiliar de comerç i magatzem per tal de buscar feina. La iniciativa s’inclou en el programa Fem Arrels al Pallars Jussà impulsat per l’Oficina Jove del consell comarcal i l’associació Reintegra, i està finançat en el marc dels projectes Singulars del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquest projecte té com a objectiu ajudar cada jove a seguir el seu propi procés per tal de millorar la seva ocupabilitat i posicionar-se en condicions òptimes de cara a la recerca de feina o al retorn al sistema educatiu.
 
Per fer-ho, els participants compten amb el suport d’una orientadora laboral que fa seguiment dels joves en el seu procés de formació, alhora que també es fa prospecció d’empreses per detectar els perfils professionals que requereixen les empreses de la zona. La formació que inclou el projecte està enfocada en l’aprenentatge de tasques relacionades amb el comerç i gestió de magatzem, i inclourà pràctiques en empreses de la comarca.  

De cara a la formació integral de la persona, el projecte també preveu dur a terme visites a empreses per tal que els i les participants coneguin el teixit empresarial de la comarca, alhora que participaran en diferents activitats socials per potenciar el vincle amb el seu entorn. Aquesta és la sisena edició del programa al Pallars Jussà, que en edicions anteriors ha permès a inserció laboral de bona part de l’alumnat.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació