Dissabte, 27 d'abril de 2024
acadèmia de talarn

L’acadèmia de Talarn dona a conèixer els actes per celebrar el 50è aniversari

L’acte principal serà el 5 de juliol, coincidint amb l’entrega de despatxos, que serà presidida pel rei Felip VI

Pallars Digital Talarn | 5 de març de 2024 a les 11:28
Porta d'entrada a l'acadèmia de Talarn | AGBS
L'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn ha donat a conèixer els actes de commemoració del seu 50è aniversari. El principal tindrà lloc el dia 5 de juliol, aprofitant l'entrega de despatxos als nous sergents de la 49a promoció, i que estarà presidida per Felip VI. El dia anterior, se celebrarà un concert impartit per una unitat de música militar, que estarà obert a acollir al personal civil. 

A més, l'AGBS està organitzant nombroses activitats culturals, socials i esportives. Una d'elles és el campionat de l'Exèrcit de Terra de recorreguts de tir, obert a les forces i cossos de seguretat de l'Estat, i que s'ha celebrat en el club de tir olímpic de Lleida els dies 28 i 29 de febrer. 

D'altra banda, tindran lloc els campionats de l'Exèrcit de Terra de judo i combat cos a cos, que se celebraran en el poliesportiu de l'acadèmia entre els dies 11 i 14 de març en jornada de matí i tarda, amb accés lliure al personal civil que desitgi assistir com a públic.

Així mateix, hi haurà un campionat d'esgrima, que també se celebrarà en el poliesportiu de l'acadèmia entre els dies 8 i 10 d'abril durant el matí i la tarda, i que també estarà obert a tota la població.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació