Dissabte, 27 d'abril de 2024
contingut patrocinat

La Fundació Pimec, amb el suport de PallarsActiu i l’Aliança d’entitats de dones rurals, potenciaran la xarxa de coworkings rurals amb Cowocat

La proposta implica una resignificació del concepte de coworking, tot evolucionant-lo cap a la catalització d’un espai de transferència de coneixement

Redacció Pallars | 4 de març de 2024 a les 10:42
Imatge de la trobada a la seu de PIMEC Lleida | PallarsActiu
El darrer dimecres 28 de febrer, la Fundació PIMEC, amb el suport de PallarsActiu, ha organitzat a la seu de PIMEC Lleida la trobada 2024 de l’Aliança d’entitats de dones rurals, tot comptant amb les presidentes i secretàries de les entitats que en formen part i la representació del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Una iniciativa creada i catalitzada per la Fundació PIMEC amb l’objectiu d’impulsar una nova ruralitat i l’emprenedoria femenina en l’entorn rural amb el repte d’activar cooperacions entre les diferents entitats membres.

A la trobada d’enguany es va decidir potenciar la xarxa de coworkings rurals. El president de la Fundació PIMEC, Josep González, afirma que “volem promoure l’emprenedoria femenina com a eix vertebrador de la reactivació econòmica de l’entorn rural i, per això, és necessari que s’involucrin les empreses que formen part d’entitats que componen l’Aliança per activar aquests espais de transferència de coneixement”.

Durant la trobada s'ha contemplat la importància de mantenir entorns rurals vius, així com disposar dels serveis ja existents i en aquest context. És vital oferir el suport necessari per donar continuïtat als negocis.

Actualment, l’Aliança d’entitats de dones rurals, una de les més importants de l’Estat en l’àmbit de la ruralitat, està integrada per Fademur, l’Associació Professional d’Empresàries Ap! Lleida, la Xarxa d’Emprenedores Pallareses (XEP), l’Associació d’Empresàries i emprenedores de Tarragona (ADEE-BPW), la Càtedra Extraordinària de Transformació Social Competitiva de la Universitat Complutense de Madrid i la Comissió de Dona i Empresa de Pimec.
 
AMB EL SUPORT DE



  PUBLICITAT: El que acabes de llegir és un contingut patrocinat. Si vols donar difusió a la teva marca, el teu servei o el teu negoci a través de Pallars Digital, posa't en contacte amb nosaltres per correu a publicitat@pallarsdigital.cat

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació