Dissabte, 27 d'abril de 2024
acadèmia de talarn

Jose Crespín rep el coronel de l’acadèmia de Talarn amb motiu de la commemoració dels 50 anys de l’AGBS

Per celebrar l’efemèride, la institució militar està ultimant una sèrie d’actes culturals, socials i esportius

Pallars Digital Talarn | 1 de març de 2024 a les 10:30
José Crespín parlant amb el Coronel Director de l'AGBS | Subdelegació del Govern
El subdelegat del govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha rebut aquest dijous al Coronel Director de l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, Ángel Rodríguez Gallo, i a d’altres comandaments del centre de formació de l’Exèrcit de Terra situat al Pallars Jussà.

En el decurs de la trobada, el subdelegat ha conegut el ventall d’actes culturals, socials i esportius que l'acadèmia de Talarn organitzarà amb motiu del 50è aniversari de la seva creació, el 31 de maig de 1974.
 
La commemoració dels 50 anys de l’AGBS de Talarn, segons ha explicat el subdelegat, "ens permet posar en valor l’estreta i destacada vinculació de l’acadèmia amb els municipis de Talarn i de Tremp, de forma especial, però també amb tota la comarca amb la que han creat vies de col·laboració en benefici del veïnatge".

Crespín ha remarcat també que el centre de formació militar "s'ha convertit amb el pas dels anys en un valor econòmic molt important per a la comarca i el creixement de diferents sectors productius".
 


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació