Dissabte, 27 d'abril de 2024
trànsit

Junts per Tremp discrepa de la ubicació de la zona d’aparcament limitat de l’entorn de la rambla

El grup municipal, a l’oposició, creu que aquesta mesura “farà tornar els vehicles al centre de la ciutat”, i consideren que “no és el que Tremp necessita"

Pallars Digital Tremp | 29 de febrer de 2024 a les 10:00
Imatge de la zona d'aparcament d'alta rotació situada al carrer Barcelona | TGE
El grup municipal de Junts per Tremp, a l'oposició, ha criticat la zona d'aparcament limitat que s'està instal·lant a l'entorn de la rambla Doctor Pearson. En un comunicat, el regidor juntaire Quim Delgado exposa que "establir zones d'alta rotació no pot ser l'excusa perquè els vehicles tornin al centre". En aquest sentit, qualificat de "greu error" que els cotxes puguin tornar a aparcar al carrer Magistrat Saura, a tocar del passeig.

 
D'altra banda, el cap de l'oposició ha afegit que des de Junts per Tremp aposten perquè els trams dels carrers Barcelona i Magistrat Saura que conflueixen a la rambla "siguin lliures de cotxes, amb una calçada elevada i com una part més del passeig".
 
D'aquesta manera, apunta Delgado, "s'aconsegueix que la zona comercial i lúdica central sigui visible pels vehicles que creuen la ciutat i els incita a aturar-se, amb el benefici que suposa pel comerç de la ciutat".

Tot i les crítiques, Quim Delgado aclareix que "estem d'acord amb les zones d’alta rotació, però col·locades estratègicament". Afirma que hi ha "altres zones més sensates" on actualment es permet l'aparcament, com ara el carrer Tarragona, també a prop del passeig.
 
Finalment, Junts per Tremp diu que cal apostar "per assolir un ampli consens sobre mobilitat i disseny de la ciutat, amb la participació dels trempolins i trempolines". Un fet, explica el grup municipal, que serviria per evitar "els canvis tàctics en funció de l’equip de govern de cada moment".


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació