Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí de muntanya

El Pallars torna a triomfar al Campionat d'Espanya d'Skimo celebrat a Baqueira

Marc Ràdua es penja dos medalles d'or a sprints i relleus, i Aina Garreta s'endú el bronze en la categoria U18

Pallars Digital Baqueira Beret | 27 de febrer de 2024 a les 11:30
Aina Garreta al podi de la categoria U18 | Luis Ordoñez
El Pallars continua sumant medalles al món de l'esquí. Aquest divendres al Campionat d'Espanya d'Skimo celebrat a Baqueira, els esportistes Marc Ràdua, Aina Garreta i Mariona Flores, membres del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) i de la selecció catalana d'esquí de muntanya, han obtingut molt bons resultats a les proves del campionat.
 
 
Ràdua s'ha penjat la medalla d'or a la prova d'esprints en categoria sènior, i també ha aconseguit el primer lloc en relleus mixtos, fent parella amb Maria Costa. Per la seva banda, Aina Garreta ha fet el tercer lloc als esprints U18 i també ha obtingut la quarta posició als relleus amb Aaron Álvarez.

Mentrestant, Mariona Flores, que com Ràdua i Garreta formen part del Centre de Tecnificació d'esquí de muntanya de Catalunya, ha quedat cinquena als esprints U18 i desena als relleus mixtos juntament amb Pep Coll. Aquestes dos proves on han participat els esquiadors pallaresos seran olímpiques als Jocs Olímpics d'hivern del Milà-Cortina d'Ampezzo del 2026.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació