Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp, més líder que mai després de guanyar l'Andorra B (2-0)

El CF Pobla allarga la bona ratxa a Magraners (2-4) i en bàsquet, el CB Tremp torna a sumar contra l'Alpicat (89-58)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 26 de febrer de 2024 a les 07:49
Jordi Durany, autor del primer gol, celebrant amb Adrià Codó | TGE
El CF Tremp ja és més líder que mai. La victòria contra l'Andorra B i la tercera ensopegada seguida del Ponts permeten els de la capital del Pallars Jussà liderar la taula en solitari, a cinc punts del seu nou màxim rival i perseguidor, el Vallfogona de Balaguer. Aquest diumenge, els trempolins van anar per feina, fent gala de la seva efectivitat ben aviat. Al minut 5, una avançada d'Adrià Codó per banda dreta acabava amb una passada de la mort per a Jordi Durany, que no perdonava davant el porter.

Tot i les diverses oportunitats, el marcador ja no es va moure durant la primera meitat. Mentrestant, en camp propi, la seriositat en defensa va ser clau, i les tímides aproximacions dels andorrans van ser frustrades per les grans actuacions de Sergiu i Sergi Durany. A la represa, el rival va intentar generar perill, però el partit va estar pràcticament sempre en mans dels blanc-i-negres. Només calia sentenciar, i al minut 56, un contraatac trempolí trobava els peus del capità Miki Sirvant, que es retrobava amb el gol després de set jornades.
 

El trempolí Jony Gázquez protagonitzant una escapada per banda esquerra. Foto: TGE


Les xifres parlen per si soles: el Tremp es consolida com a màxim aspirant a l'ascens. Han guanyat 9 dels últims 11 partits i de moment només han perdut dos partits aquesta temporada. La bona ratxa ja dura des del clàssic pallarès del mes de novembre, sumant 29 punts de manera consecutiva. Els trempolins viuen un moment dolç, però falten 11 jornades per acabar la lliga, i saben que el més calent encara és a l'aigüera.
 
 

Pobla: la ratxa continua

Mentrestant, el CF Pobla també viu el seu idil·li particular amb la victòria: 6 triomfs en els últims 7 partits i 19 punts al sac des del desembre. Les segones voltes són el plat predilecte dels poblatans, que han reaccionat com ningú al mal inici de temporada. Els darrers tres punts a casa del cuer, el Magraners, no han sigut dels més complicats. Només començar, Uly Sánchez obria la llauna i repetia 15 minuts després, mentre que a les portes del descans Miki Molleví marcava el tercer.

A la segona meitat, tot i jugar amb un home més, els de Ramon Ordi es van relaxar, i el rival ho aprofitava per retallar distàncies al 63. Un simple miratge que Uly s'encarregava de trencar un quart d'hora més tard, firmant un hat-trick que el situa com a màxim golejador de l'equip amb 15 gols, els mateixos que Miki Molleví. El gol final del Magraners no canviava res, i els poblatans tenen motius de sobra per somriure. Són vuitens amb 30 punts, i a 5 dels seus perseguidors.
 


Derrota contra el líder

A Quarta Catalana, el FC Rialp va perdre el segon partit consecutiu a casa del líder, el Verdú-Cercavins, en un partit molt igualat, que va destacar per l'esportivitat i el respecte entre els dos equips. Els locals van avançar-se al minut 28, però els de Santi Fité aconseguien empatar a la sortida d'un córner.

Tanmateix, en una falta directa a les acaballes de la primera meitat, el Verdú la clavava per l'escaire. Així i tot, a la represa els del Pallars Sobirà sortien a buscar la remuntada, però al minut 75 un contraatac rival sentenciava el matx. El Rialp s'allunya de les opcions de liderat i ara empata a punts amb el quart classificat.
 

Festival de triples

En bàsquet, el primer equip del CB Tremp va superar amb facilitat l'Alpicat en un partit molt còmode que va acabar amb un 89-58. Els de Diego Roldán van estar força encertats, especialment des de la línia de tirs lliures, mentre que el rival va defensar en zona, i els trempolins van aprofitar per dominar també des de la de 6,25; Jordi Parcerisa va clavar sis triples i Ruben Rodríguez cinc, mentre que Jordi Lloan va ser el màxim anotador amb 20 punts.

En l'altra cara de la moneda, el filial trempolí va caure estrepitosament contra el Secà de Sant Pere, amb un 36-91 final. Durant el primer quart els visitants van passar per sobre del Tremp amb un contundent parcial de 3-32. L'equip B pateix molt amb els equips de dalt i les pressions altes.
 
Finalment, els dos equips del Pàdel Pallars han perdut aquest cap de setmana durant la tercera jornada de lliga. El primer va caure per 2 a 1 casa de l'Ekke A, segurament el rival més complicat de la categoria. Mentrestant, i pel mateix resultat, el B va perdre a casa contra el Mollerussa B.

 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació