Dissabte, 27 d'abril de 2024
Curses de muntanya

Obertes les inscripcions de la 2a «CorreKamins», la cursa de muntanya de les Valls de Cardós

La competició tindrà lloc el 13 de juliol i constarà de dos recorreguts de 8 i 16 quilòmetres

Pallars Digital Valls de Cardós | 23 de febrer de 2024 a les 10:58
Dos corredors durant la primera edició de la cursa | Jordi Vilas
La CorreKamins, la cursa de muntanya de les Valls de Cardós, ja ha obert les inscripcions per a la seva segona edició, que tindrà lloc el pròxim 13 de juliol i constarà de dos recorreguts de 8 i 16 quilòmetres. La competició té lloc al cor del Pallars Sobirà, envoltada per un paisatge de muntanyes i valls plenes d'encant. A banda dels recorreguts, la cursa destaca per la seva profunda connexió amb la cultura i l'entorn natural de la zona.

Enguany, la CorreKamins vol ser un "esdeveniment amb cor" establint una acció a benefici de l’Hospital Vall d'Hebron. Una part dels ingressos de les inscripcions i el què s’obtingui de la campanya de crowdfunding es dedicarà a la compra de material que faciliti la millora de la condició física i capacitat funcional dels pacients trasplantats de pulmons i altres patologies.
 

 
Pel que fa als recorreguts, el de 8 quilòmetres està dissenyat per a totes aquelles persones que s'inicien al trail running o busquen gaudir d'una marxa popular assequible. Mentrestant, el de 16 quilòmetres està pensat per als corredors i corredores més experimentats que aspiren a superar-se. Ambdós transcorreran per antics camins de pastor, resseguint rius, i creuant per ponts romànics i miradors que ofereixen vistes panoràmiques impressionants.

Cadascun dels recorreguts compta amb 150 dorsals disponibles. El preu d'inscripció inclou a més del dorsal, una bossa de corredor, una samarreta tècnica, accés a premis i un gran sorteig de material i serveis, a més d’un dinar amb productes locals i de proximitat d’alta qualitat.
 
Des de la seva primera edició, l'esdeveniment ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Vall de Cardós, el de Lladorre, el d’Esterri de Cardós i el Parc Natural de l’Alt Pirineu, a més de nombroses empreses i entitats locals, reafirmant el seu compromís amb el desenvolupament sostenible i la dinamització del territori.


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació