Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Anul·lada l'Open Vall Fosca per falta de neu

La popular cursa d'esquí de muntanya, que no se celebra des de 2019, s'havia de disputar el dissabte 24 de febrer

Pallars Digital Vall Fosca | 16 de febrer de 2024 a les 11:42
Dos participants en plena cursa, en imatge d'arxiu | Open Vall Fosca
La manca de neu a tot el Pirineu, que afecta també a la Vall Fosca, ha obligat un any més a suspendre l'Open Vall Fosca, la cursa d'esquí de muntanya, que s'havia de celebrar el 24 de febrer d'enguany al municipi de la Torre de Capdella. L'organització ha mantingut l'esperança fins al darrer front atlàntic, ja que algunes previsions donaven la possibilitat d'una nevada abundant, que finalment no s'ha produït.

L'equip organitzador del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) agraeix un cop més el suport de l'Ajuntament de la Torre de Capella i del voluntariat, que fan possible la cursa, ja que en tot moment han mantingut el compromís en aquesta edició tot i la perspectiva meteorològica desfavorable.

Des de l'Open Vall Fosca esperen, un cop més, que el proper any la neu torni als Pirineus, esperant que sigui suficient per celebrar la 16a edició de la cursa, que l'any passat també es va haver de cancel·lar per manca de neu. La darrera edició de la cursa va ser l'any 2019, amb un recorregut de 21 quilòmetres i un desnivell acumulat d’uns 2.100 metres.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació