Dissabte, 27 d'abril de 2024
trànsit

Crítiques per les cues que provoca el semàfor de la C-13 entre Talarn i Salàs

L'aparell regula el trànsit temporalment per les obres d'una passarel·la per a vianants i ciclistes a la zona de "La Piràmide"

Jordi Ubach Llorens Talarn | 12 de febrer de 2024 a les 08:35
Imatge de les cues provocades pel semàfor el passat 4 de febrer | @soclenric
Malestar entre els conductors que utilitzen la carretera C-13, entre Talarn i Salàs de Pallars, per les cues que provoca el semàfor que regula el trànsit en una zona d'obres, especialment en cap de setmana. Els usuaris d'aquesta via critiquen el temps d'espera i lamenten que el semàfor "no tingui en compte els dies de més trànsit", com són els divendres i els diumenges, amb l'arribada i el retorn de molta gent de cap de setmana.
 
Fins a tres conductors s'han posat en contacte amb Pallars Digital lamentant que el semàfor no reguli el temps en funció del trànsit, posant com a exemple les retencions que s'han produït els dos últims caps de setmana, amb cues de fins a 13 quilòmetres. Unes retencions que, a més, aquests dies s'han vist agreujades per les marxes lentes que protagonitzen els pagesos i ramaders de la comarca.

Els conductors afectats demanen al Servei Català de Trànsit o a l'empresa encarregada de les obres que tinguin en compte els fluxos de trànsit i que els semàfors donin prioritat en funció d'aquest volum. "No és el mateix un divendres, quan hi ha molta més circulació en direcció nord, que no pas el diumenge, que és just el contrari", lamenten.

Les crítiques també s'han fet extensives a les xarxes socials, com a X (abans Twitter), on alguns usuaris han criticat les cues "de més d'una hora" en cap de setmana. Les obres en qüestió són les de la passarel·la per a vianants i ciclistes que s'està construint a la zona de La Piràmide, l'antic Promotur, i que forma part de la Ruta dels Llacs, un sender que s'està construint des de Cellers fins a la Pobla de Segur.
 
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació