Dissabte, 27 d'abril de 2024
centenari

Entreguen la medalla centenària al pallarès Ramon Agulló pels seus 100 anys de vida

L’Ajuntament de Baix Pallars ja va reconèixer aquest veí de Casa Serrallé de Montcortès el passat mes d'octubre

Pallars Digital La Pobla de Segur | 6 de febrer de 2024 a les 09:30
Ramon Agulló acompanyat de representants institucionals | Ajuntament de la Pobla de Segur
El pallarès Ramon Agulló Baro, natural de Casa Serrallé de Montcortès, ha rebut fa uns dies la medalla centenària per haver arribat als 100 anys de vida. El delegat del Departament de Drets Socials a l'Alt Pirineu i Aran, Josep Lluís Piqué, ha estat l'encarregat d'atorgar-li el distintiu, que el reconeix com una de les persones més longeves del Pallars.
 
 
A l'acte de lliurament, que va tenir lloc al domicili d'Agulló, també hi van ser presents el president del Consell Comarcal del Pallars JussàRamon Jordana, i Gemma Algueró, regidora de l'Ajuntament de la Pobla de Segur, municipi on el padrí resideix actualment.

 
Mesos enrere, l'Ajuntament de Baix Pallars ja va dur a terme un acte similar per felicitar-lo pels 100 anys, que va complir el passat 17 d'octubre. En aquella ocasió, i rodejat també de la seva família, Ramon Agulló va rebre la visita de l'alcaldessa Anna Sentinella i dels regidors i regidores del consistori, que el van obsequiar amb diversos regals com ara productes de proximitat.


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació