Dissabte, 27 d'abril de 2024
esquí

Espot Esquí acollirà 12 competicions d’esports d’hivern fins al 30 de març

La competició més destacada és la Copa de la Federación Española de Deportes para Ciegos, que tindrà lloc el 2 i 3 de març

Pallars Digital Espot Esquí | 29 de gener de 2024 a les 10:09
Imatge d'arxiu d'una competició celebrada a Espot Esquí | FGC
L'estació d'Espot Esquí, juntament amb la de La Molina, es presenta com la masia dels esports d'hivern a Catalunya, i fins al 30 de març acollirà un total de 12 competicions de l'esport de base, moltes d'elles incloses en el calendari oficial de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH).

En primer lloc, i per cinquè any, la Federación Española de Deportes para Ciegos, aposta per l'estació pallaresa, on disputarà la Copa FEDC el 2 i 3 de març. D'altra banda, del 9 al 10 de març, l'Espot Esquí Club organitzarà el 14è Gran Premi Espot Esquí, corresponent a la Lliga Catalana i destinat a la Categoria U16.
 
Mentrestant, els Campionats de Catalunya d'esquí alpí es disputaran del 16 al 18 de març, amb les categories U16 i U14. En aquests campionats es disputarà un Slalom Gegant, un Slalom i un Slalom Paral·lel. Així mateix, la 3a Fase de la Copa Espanya d'alpí tindrà lloc del 21 al 24 de març en categoria U14 i U16, consolidant una temporada esportiva plena d'emocions a la neu.

Per finalitzar la temporada, tindrà lloc la XIII Espot Tamarro Race, que se celebra el 30 de març. Organitzada per Espot Esquí amb la col·laboració de clubs, és un comiat i agraïment als seus clients i membres. La cursa d'obstacles per a tots els nivells serà l'oportunitat perfecta per celebrar una temporada memorable. Comptarà amb transmissió en directe a través de Tampanada Ràdio, capturant l'energia i l'emoció d'aquest esdeveniment.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació