Dissabte, 27 d'abril de 2024
obres

Els veïns d’Altron demanen millores al carrer Major pel seu mal estat de conservació

L’associació de veïns ha fet arribar una reclamació a l’Ajuntament de Sort davant la necessitat “urgent” de reparació integral del ferm

Pallars Digital Altron | 26 de gener de 2024 a les 10:00
Imatge del carrer Major d'Altron, que presenta diversos forats | El Futur d'Altron
Els veïns d'Altron, al municipi de Sort, han fet arribar una reclamació a l'ajuntament per reparar el carrer Major del poble, que fa temps que presenta un "lamentable" estat de conservació, tal com asseguren en un comunicat. Assenyalen que és la via més transitada d'Altron, tant a peu com amb vehicle, però que el carrer està ple de forats que "cada dia són més grossos i profunds".

Aquest fet ocasiona inconvenients als conductors que hi passen i als vianants que el transiten. Detallen que és impossible esquivar els forats amb els vehicles "perquè un està a tocar de l'altre".
 
Així mateix, els veïns expliquen que transitar pel carrer accelera el deteriorament dels cotxes, mentre que també se'ls fa difícil caminar-hi amb normalitat. Els més perjudicats són la gent gran i les famílies amb nens petits, tant pel risc d'ensopegar i caure com per la dificultat de transitar-hi amb cotxets.

En aquest sentit, l'associació de veïns El Futur d'Altron apunta que l'ajuntament coneix aquesta problemàtica, ja que en més d'una ocasió s'ha notificat i demanat la necessitat d'una reparació. Per això, diuen, la reclamació registrada al consistori "és per recordar el mal estat del carrer i la necessitat urgent" de reparar la via íntegrament.
 
Per tot plegat, els veïns demanen que la millora del carrer es realitzi "sense més demora" i que sigui una prioritat per l'Ajuntament de Sort. També reclamen una "resposta ràpida" i, si es creu oportú, una reunió per abordar aquesta qüestió. Respecte a aquest punt, diuen que seria preferible fer la trobada al mateix carrer Major "perquè d'aquesta manera els responsables municipals podreu comprovar de primera mà l'estat del carrer".


Altres notícies que et poden interessar







 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació