Dissabte, 27 d'abril de 2024
turisme

El turisme del Pallars, present un any més a Fitur

Les oficines de turisme de les dos comarques formaran part de l’espai de la marca Pirineus del Patronat de Turisme de Lleida fins el 28 de gener

Pallars Digital Madrid | 24 de gener de 2024 a les 08:30
Alguns dels alcaldes pallaresos presents aquest matí a Fitur Madrid | Diputació de Lleida
El Pallars estarà present un any més a la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que se celebra al recinte Fira IFEMA de Madrid des d'aquest dimecres i fins diumenge. Les oficines de turisme de les dos comarques formaran part de l'espai de la marca Pirineus que el Patronat de Turisme de Lleida disposarà dins l’estand de l'Agència Catalana de Turisme.

El turisme pallarès promocionarà tota l'oferta que proposa la demarcació com ara el turisme actiu i els esports d'aventura, la neu, la natura, els productes culturals i la gastronomia, a més del patrimoni natural i cultural del conjunt del territori que disposa de diferents reconeixements de Patrimoni Mundial per la Unesco com també altres segells internacionals de protecció i de desenvolupament socioeconòmic sostenible.
 
Fitur 2024 posarà el focus en la sostenibilitat com a fil conductor. En aquest àmbit, el Patronat de Turisme rebrà el reconeixement de la categoria Biosphere Gold Destination que lliurarà aquest dimecres el Instituto de Turismo Responsable en un acte presidit pel president de la corporació, Joan Talarn, acompanyat pel  vicepresident del Patronat de Turisme, Juan Antonio Serrano, la presidenta de la Comissió de Turisme de la Diputació de Lleida, Rosa Pujol i el cap de Promoció i Màrqueting del Patronat, Juli Alegre.
 

El Geoparc donarà a conèixer el seu museu a l'aire lliure

Posteriorment, Joan Talarn i els vicepresidents de la Diputació, participaran en els diferents actes organitzats amb motiu de Fitur a l'estand de Catalunya. Assistiran a la presentació del projecte Geoparc Orígens Virtualis Musem -el museu virtual a l'aire lliure del geoparc pallarès- que tindrà lloc a la tarda a l'estand de Geoparques de España i anirà a cura de José Antonio Muñiz, director de Digivisión.
 


Altres notícies que et poden interessar







 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació