Dissabte, 27 d'abril de 2024
Esports

El CF Tremp acaba la primera volta fent els deures contra el Bellpuig (4-1)

El CF Pobla remunta un partit boig a Coll de Nargó (4-5), el FC Rialp goleja el Calaf (0-6) i en bàsquet el Tremp venç a la pista del Cappont (59-65)

Tomàs Garcia Espot Tremp | 22 de gener de 2024 a les 08:14
Jony i Adrià Codó van clavar les dents al davant | Ariadna Cabrero
El CF Tremp s'està aplicant de valent i tanca la primera volta de la lliga amb sis victòries consecutives i només dos derrotes, cap d'elles al Pedrasanta. Els trempolins continuen trepitjant els talons al líder Ponts després de guanyar 4 a 1 el Bellpuig -el tercer classificat- en un partit on els de la capital del Pallars Jussà van clavar de valent les dents i no van donar opció al rival.

A l'inici, el Bellpuig va sortir a pressionar a dalt i intentar fer mal, però l'ordre i la seriositat en defensa van impedir qualsevol sorpresa prematura. En atac, la banda esquerra era dominada per la velocitat d'un Lluís Llovet clau en les internades, mentre que al davant la intensitat i habilitat de la dupla Jony Gázquez Adrià Codó van perforar la defensa.

El lateral esquerre del Tremp, Lluís Llovet. Foto: Ariadna Cabrero

El primer gol va arribar al minut 20 després que Jony recollís un rebuig que Codó va aprofitar per baixar-la i, amb una gran escapada, col·locar-la a l'esquerra del porter. A la represa, el Bellpuig va posar una marxa més, i quan l'empat semblava més a prop, un contraatac ben trenat pels trempolins permetia Jony marcar amb un gran barret.

El segon del Tremp va descol·locar el rival, que al 67 veia com Codó, en una altra cursa, feia una passada de la mort que finalment un defensa s'introduïa dins la porteria. Sense temps a reaccionar, dos minuts després Jony s'ho feia tot sol i engaltava un xut ras i potent que sentenciava el partit tot i el gol tardà del Bellpuig al minut 80.

Victòria boja a Coll de Nargó

Mentrestant, el CF Pobla ha sumat la tercera victòria seguida després d'un partit boigColl de Nargó. Amb menys efectius, però amb més ganes de guanyar, els poblatans van avançar-se al minut 7 gràcies a Nil de la Paz, però en poc temps els nargonins aconseguien capgirar el marcador.

La primera meitat encara veuria tres gols més. Miki Molleví tornava a igualar les tornes al 26, els locals s'avançaven de nou dos minuts després, però només un minut més tard Nil feia el 3 a 3, un resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, el Coll de Nargó marcava el quart al 57, i seria fins a l'últim quart d'hora que els poblatans rematarien el partit.

Lluc Nieto igualava el matx al 75, i Chua culminava la remuntada al 79. Victòria soferta i difícil en un camp impracticable que hauria pogut deixar més d'un lesionat. El Pobla no es rendeix i es manté a la novena posició, còmode i a cinc punts dels seus perseguidors. Ara bé, la defensa continua sent un aspecte clau a millorar per part dels poblatans.

Nova golejada del Rialp

A Quarta Catalana, el FC Rialp va protagonitzar una nova golejada que consolida els de Santi Fité al segon lloc de la taula. En aquesta jornada la víctima va ser el Calaf, que en poc menys de 20 minuts li queien tres gols obra de Mhamed, Adrià Ovando i Haytam.

Amb només 13 jugadors disponibles, els de Rialp van jugar de meravella, i van arribar a porteria com un ganivet tallant mantega. Al segon temps, Haytam feia el quart, mentre que el retornat Aleix Sastrada -lesionat durant tota la primera volta- i novament Ovando, posaven la cirereta al pastís.

Victòria del CB Tremp

Finalment, el CB Tremp ha superat el primer assalt en el seu Tourmalet particular, i diumenge es va imposar a la pista del Cappont, un dels pocs d'equips que aquest any li ha buscat les pessigolles (59-65). Els trempolins van jugar un partit molt seriós que van aconseguir sentenciar a la primera meitat amb un 21 a 40 al marcador.

A la segona, però, el matx es va complicar i els locals van retallar distàncies fins a situar-se a només tres punts per sota. Emperò, els de Diego Roldán van saber mantenir el cap fred, i els nou jugadors del conjunt pallarès que van baixar a Lleida van aportar a la perfecció. Vuitena victòria per al Tremp, que el cap de setmana que ve disputarà el segon assalt a la pista del líder, el Vallfogona de Balaguer.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Tercera Catalana - Grup 15
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Futbol - Quarta Catalana - Grup 27
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Primera Territorial - Grup 1
 RESULTATS I CLASSIFICACIÓ: Bàsquet - Segona Territorial - Grup 1